ZOOMiraj svoje veštine: Omladinski informativni rad

  • Home
  • Aktuelno
  • ZOOMiraj svoje veštine: Omladinski informativni rad
Omladinski informativni rad

Pozivamo sve mlade da učestvuju u onlajn interaktivnoj soft skills radionici na temu: “Omladinski informativni rad i pretraga informacija”, koja će biti održana u sredu, 30. septembra 2020. godine, sa početkom u 18 časova, preko aplikacije “Zoom”. Organizator radionica je Fondacija “DANILO KIŠ”. Učešće je besplatno.

Omladinski informativni rad u Evropi postoji već dugi niz decenija i veliki je broj mladih ljudi koji su pronašli pravu informaciju uz pomoć njega. Čuli ste za omladinski informativni rad, ali niste imali prilike da vidite kako se on sprovodi? Zanimate se za funkcionisanje omladinskih informativnih centara? Kako izgleda jedan radni dan u direktnom i indirektnom informisanju mladih? Kako omladinski info radnik može pomoći da pronađete pravu informaciju? Ako su ovo pitanja koja vas zanimaju, onda je ovo prava radionica za vas. ☺

Radionicu vodi Novak Stanišić, master-pedagog, asistent u programima omladinskog rada i koordinator Infopolis omladinskog info centra iz Novog Sada.

Da biste učestvovali, potrebno je:

– da imate instaliranu Zoom aplikaciju na desktop računaru/ laptopu/ mobilnom telefonu i stabilnu internet konekciju. Aplikaciju možete preuzeti na sledećem linku: https://zoom.us/download;

– da učešće prijavite na e-mail: office@danilokis.rs najkasnije do 29. septembra 2020. godine. Po prijemu vaše prijave, poslaćemo vam Zoom link, kojem bi trebalo da pristupite 10-tak minuta pre radionice.

Tags: