ZOOMiraj svoje veštine i u oktobru!

U oktobru mesecu nastavljamo sa organizacijom Onlajn radionica soft skills veština za mlade, preko aplikacije „Zoom”, uz napomenu da nije neophodno kontinuirano praćenje svih radionica u nizu, već da se zainteresovani mogu prijaviti na pojedinačne radionice, u skladu sa svojim interesovanjima i potrebama.

Tokom oktobra bavimo se sledećim temama:

7. oktobar, 18.00 – „Mobilnost mladih – “Omladinske razmene i treninzi”
Upoznavanje učesnika sa mogućnostima za mobilnost, sa time šta su omladinske razmene i treninzi, kako se prijaviti na njih, kako napisati prijavni obrazac i slično.

14. oktobar, 18.00 – „Neformalna metodologija u radu sa mladima“
Upoznavanje učesnika sa načinima na koje mogu da rade sa mladima, tehnikama, metodama, instrumentima neformalne metodologije.

21. oktobar, 18.00 – „Tim bilding aktivnosti“

Upoznavanje učesnika sa različitim aktivnostima koje mogu koristiti u radu na izgradnji tima i poboljšanju grupne kohezije.

Radionice vodi Novak Stanišić, master-pedagog, asistent u programima omladinskog rada i koordinator Infopolis omladinskog info centra iz Novog Sada.

Da biste učestvovali, potrebno je:

– da imate instaliranu Zoom aplikaciju na svom desktop računaru/ laptopu/ mobilnom telefonu i stabilnu internet konekciju. Aplikaciju možete preuzeti na sledećem linku: zoom.us/download;

– da svoje učešće prijavite na e-mail: office@danilokis.rs. Po prijemu vaše prijave, poslaćemo vam Zoom link, kojem bi trebalo da pristupite 10-tak minuta pre radionice.

Organizator radionica je Fondacija „DANILO KIŠ“. Učešće je besplatno.

Tags: