Soft skills radionica: Upravljaj svojim vremenom

  • Home
  • Aktuelno
  • Soft skills radionica: Upravljaj svojim vremenom

U sredu, 2. septembra 2020. godine, preko Zoom-a, održana je online soft skills radionica na temu: “Veštine komunikacije i racionalno planiranje vremena”, u organizaciji Fondacije “DANILO KIŠ”.
Cilj radionice je bio da pomogne učesnicima prilikom planiranja i organizacije sopstvenog vremena, kao i da definišu koje su to veštine potrebne da bi komunikacija bila što kvalitetnija.

Celokupna radionica se sastojala od niza zanimljivih igrica i vežbi, koje su učesnicima trebalo da pomognu u tome. To nisu univerzalna rešenja, nego preporuke koje bi učesnici trebalo da slede u organizaciji sopstvenog vremena.

Na radionici je bilo reči o principima time management-a, kvadrantima, obrascima organizacije, “kradljivcima vremena” i preporukama za njihovo prevladavanje, o softverskim alatima koji se mogu koristiti u organizaciji vremena i veštinama kvalitetne komunikacije.

Radionicu je vodio Novak Stanišić, master-pedagog, asistent u programima omladinskog rada i koordinator Infopolis omladinskog info centra iz Novog Sada.

Tags: