Rezultati nagradne igre „Knjiga za putnika“

Knjiga za putnika

Tokom januara 2021. godine Klub putnika Fondacije “DANILO KIŠ“ pozvao je sve ljubitelje putovanja da učestvuju u edukativnoj nagradnoj igri „Knjiga za putnika”. Nagradna igra je organizovana na društvenim platformama Instagram i Facebook. Nagrade su podrazumevale vaučere za knjige. Igra je uspešno završena u ponedeljak, 11. januara 2021. godine.

Nagradna pitanja

Na Instagramu učesnici su imali zadatak da odgovore tačno na pitanje: “U Etiopiji se nalazi najpotpuniji fosil odrasle žene, dobila je ime po pesmi grupe The Beatles, kako se ona zove?”. Odgovor je glasio: „Lusi“. Na Facebook-u je, pak, pitanje bilo: “Kada u Srbiji kažemo ‘Gvozdena kapija’, mislimo na?”. Tačan odgovor je: „Đerdapska klisura“.

Dobitnici nagradne igre

Pomoću sajta za nasumično izvlačenje učesnika nagradnih kvizova commentpicker.com izvukli smo sledeće dobitnike dvanaest vaučera za knjigu, koji su ispunili sve uslove nagradne igre: Maja RV, Milica Kokotović, Predrag Topalov, Ivana Skenderović, Nenad Popin, Novak Stanišić, Sanda Lukić, Milana Maravić, Miroslav Jozić, Jelena Diklić, Sergej Stantić i Andrea Kovačić (@handmadedami).

Klub putnika

Klub putnika Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo „DANILO KIŠ“ okuplja sve ljubitelje putovanja i avanturiste, te ih edukuje i inspiriše najrazličitijim putopisnim programima.

Razmenjuju se priče i fotografije, recepti i prospekti, linkovi i kontakti, saveti i sve korisne i zabavne informacije vezane za nepredvidivi svet putovanja.

Tags: