Omladinski klub Fondacije u novembru

Tokom novembra 2020. godine radionice Omladinskog kluba u organizaciji Fondacije “Danilo Kiš” smo zbog poštovanja mera prevencije i zaštite od korona virusa prebacili na onlajn program. Svi zainteresovani uzrasta od 13 do 19 godina, koji su se prijavili, mogli su putem aplikacije “Zoom” da učestvuju u ovoj besplatnoj interaktivnoj radionici za mlade. Voditeljka Omladinskog kluba je Izabela Zeković, NLP praktikantkinja iz Subotice.

U novembru smo se u prvoj radionici koju smo nazvali “Moj jedinstveni kompas” bavili sobom, identitetom, našom mapom koja je jedinstvena. Preostale dve radionice Omladinskog kluba

pod nazivom “Pogled u budućnost” obrađivale su jednu obimnu i važnu temu, koju smo stoga podelili u dva onlajn susreta. Na prvom susretu smo se bavili, između ostalog, pitanjima koju srednju školu ili fakultet upisati i kako odabrati buduće zanimanje. Na narednoj radionici smo ugostili Ivanu Stankov, koja vodi Instagram profil @ivana_upisfakulteta, gde pomaže mladima da odaberu fakultet po svojoj meri, te smo na taj način učesnicima dodatno pomogli u razmišljanjima vezanim za jednu od najvažnijih odluka u njihovom životu.

Tags: