Kaži A: Kako se boriti sa stresom u periodu upisa srednjih škola i fakulteta

  • Home
  • Aktuelno
  • Kaži A: Kako se boriti sa stresom u periodu upisa srednjih škola i fakulteta

Ciklus psiholoških predavanja „Kaži A” Fondacija „DANILO KIŠ“ u martu posvećuje učenicima osnovnih i srednjih škola koji polako počinju da se pripremaju za upis u srednje škole i fakultete.

Danas možete da pogledate kratko video predavanje na temu „Kako se boriti sa stresom u periodu upisa srednjih škola i fakulteta“. Predavač je Marijana Vasilijević, pedagog i psihoterapeut iz Subotice.

U kratkom videu pričamo o tome kako preduprediti stres tokom perioda odabira zanimanja. Kako svoju svakodnevicu promeniti da sebi olakšamo borbu sa stresnim periodima u životu? Na koji način promeniti svoje životne navike? Kako se  pripremiti za ispit? Šta je to vizualizacija?

Marijana Vasilijević je pedagog i integrativni dečiji psihoterapeut iz Subotice. Radila je  kao profesor u srednjoj školi  i kao stručni saradnik u srednjim i osnovnoj školi proteklih osamnaest  godina. Psihoterapijom dece i mladih bavi se proteklih sedam. U Centru za lični razvoj “Spektrum” kao psihoterapeut radi sa adolescentima i decom školskog uzrasta od osnivanja centra, 2017. godine.

Tags: