Humanitarni muzički stend ap Stefana Ostojića „O lepim stvarima“

  • Home
  • Muzički
  • Humanitarni muzički stend ap Stefana Ostojića „O lepim stvarima“
„O lepim stvarima“ Stefana Ostojića

U sklopu humanitarne turneje, u nedelju, 19. juna 2022. godine, sa početkom u 19.30, u Fondaciji „Danilo Kiš“, mladi glumac, reditelj i pisac Stefan Ostojić održaće svoj muzički stend ap „O lepim stvarima“.

Cena ulaznice je 300 dinara. Trajanje predstave: 60-65 minuta.

Kroz autorske pesme, s gitarom u ruci, autor se na komičan način dotiče mnogih “pipavih”, a lepih tema kojima se svi radujemo. Pesme o prijateljstvu, zaljubljenosti, odrastanju, starosti i brojnim drugim temama obradovaće publiku iskrenošću i humorom. Zbog prezasićenosti novostima i promenama u svetu postali smo indiferentni prema jednostavnim, lepim pojavama koje čine život značajnim.

Ovo veče, kroz komediju, relativizuje naš svakodnevni sistem vrednosti i budi smeh iskrene radosti služeći se pesmom! “Ja imam devojku, a ti nemaš”, “Dragi (budući) sine”, “Hoću da sam u La casa de papel”… samo su neke od pesama u repertoaru koji se svakim igranjem menja i razvija. Veče je, pored pesama, isprepleteno neformalnim razgovorom s publikom.

U sklopu humanitarne turneje, “O lepim stvarima…” sakuplja sredstva za lečenje Snežane Kozma koja boluje od karcinoma jajnika. Od svakog igranja, u sklopu turneje, veći deo prihoda od karata biće uplaćen za pomoć Snežani. Za više informacija o Snežani i ovoj divnoj ekipi posetite stranicu Druga pomoć na Instagramu, na Fejsbuku ili pozovite +381616696570. Ukoliko želite direktno da uplatite novac za Snežanu, možete uplatiti na račun: 105000040670422802.

Tags: